Terapisession med Stephen Hawking, del 1

“Professorn! Professorn! Hallå? Hör ni mig?”

“Vad fan är det?”

“Professorn, du kommer inte tro det, men nu har det hänt igen!”

“Försvann en chokladkaka mitt framför era ögon?”

“Nej, me-”

“Dina tår?”

“Ja fast det var inte de-”

“Jag ser ett smörgåsbord av fel och misstag framför mig. The suspense is killing me.”

“Jag trodde det var ALS:en?”

“…”

“I alla fall. Jag satt uppe till klockan fem i morse och spelade Uncharted II. Just i denna stund firar jag faktikskt fem-timmarsjubileumet av tiden då jag egentligen borde infunnit mig på kontoret.”

“Jag känner på mig att det inte är hela sanningen… Har du något mer du vill dela med gruppen?”

Jag förstår inte vad ni menar!

Det tror jag nog att ni gör. Ni ser i alla händelser mycket skyldig ut.

“Det var bara det, att under en alldeles särskild scen i ett speciellt ljus om man kisade just rätt och var alldeles ensam för den tusende fredagskvällen i rad, så var Nathan Drake helt vansinnigt, oemotståndligt, knädarrande attraktiv. Och jag vet att han bara är en tv-spelskaraktär och inte finns på riktigt…?”

“Ja.”

(knappt hörbart) *Snyft.* “Skit. Allt är bara skit.”

“Du vet att han bara är en tv-spelskaraktär och inte finns på riktigt…?”

“Jag vet att han bara är en tv-spelskaraktär och troligtvis inte finns på riktigt, snörvel, men jag tänkte ändå att jag skulle fotografera av honom på teven.”

“VA?!”

“Ja, jag vet, jag vet, helt sjukt! Jag gjorde det självklart inte, det var bara en impuls. Nä. Nä, det hade jag ju inte kunnat göra.”

“Nä, bevare mig väl!”

“… Det hade jag ju inte kunnat göra, för jag hade redan tagit en massa bilder på honom, som höll på att laddas över till datorn i den stunden… Hallå, vart tror du att du är på väg?”

Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz-zzzzzzzzzzzzzz-zzzzzzzzzzzzzzzzzz

“Fan.”

“Varför har du ens låtit bygga trösklar till rummen?”

9 thoughts on “Terapisession med Stephen Hawking, del 1

 1. Han är ganska lik författaren i nya serien Castle. Kanske har de använt sig av samma skådespelare?

 2. !!!!! ELLER HUUURRR!!! Faktum är att den ska filmatiseras och jag, among plenty others, tycker att han hade varit puuuuuuurrfect i rollen! Tittar du någe på Castle förresten? Upptäckte igår att TV4 precis börjat visa den!

 3. Haha, ja, förra veckan när jag låg och vältrade mig på min fasters enorma soffa (jag måste visa en bild nån gång!) så kom första avsnittet av Castle på och jag gillade den direkt faktiskt. Bra och underhållande serie att följa när man har tid så att säga!
  Har bara spelat något demo av Uncharted II men kan tänka mig att den är bra. Ska ju köpa Ps3 någon dag nu framförallt för L.A. Noir, men ska även ha det i åtanke. Har ju inte ens hunnit prova Red Dead Redemption eller vad den hette! 🙁

  • Köper du PS3 måste du köpa Uncharted II också, bästa spelet jag lirat på mkt mkt länge och tror det är bättre än L.A Noir om jag får vara så fräck. Och köper du PS3 räknar jag med en stående inbjudan till ditt hem 24 timmar om dygnet, sju dar i veckan! Castle är riktigt grymt, blir lite oseriöst ibland och klipparen verkar inte kunna få NOG av nathan fillions mysiga leende, men aldrig någonsin har UST hanterats bättre i en tv-serie! 😀

 4. Nathan Fillion pratar om exakt detta i podcasten The Nerdist (som även är inspelat HEMMA HOS FILLION). Väldigt roligt avsnitt även.

  • !!!!!! Nu blev jag sidetrackad och råkade snubbla in på en länk på the nerdist.com (är jag ens rätt ute?) där en 6-årig flicka får en resa till Disneyland i födelsedagspresent, och man kunde fan ställa klockan efter när jag och lilltjejen började böla in unison (ok hittade NF-poden nu). Ska omedelbart ta och lyssna!

  • Jag har många födelsedagar vid det här laget, senast i fredags när jag fick skaka hand med en gammal barndomsidol, men det här är fan min första dödsdag. Mark -jävla- Wahlberg?!