Vem vet mest?

Det är söndag. Det är veckans absoluta höjdpunkt. Det är… Vem vet mest?-marathonet!!! Obligatoriska tankar efter varje program: 1) “Ett stort tack till alla tävlande, som lyckades slita sig från Ring P1-linjen i trettio minuter för att göra ett spektakel av sig själva på TV istället!” 2) “Rickard Olsson, älskling, kommer du ihåg att det fanns en tid då vi inte tyckte om varandra? Inte jag heller.” 3) “Men Gud ändå, VAOOK, har du inte bättre saker för dig klockan 14.30 en söndagseftermiddag?” 4) “Nej.” 5) “Sterilisera dig.”

Rickard Olsson: “Vad hette lådan man hyrde av videobutikerna på 80-talet för att kunna spela VHS-band?”

 

VAOOK: “Åh! Åh!! ÅH!!! Vad hette de nu då?! Men suck. Jag kan ju det här, egentligen. Filip skrev ett helt kapitel om precis såna där i ‘Två nötcremé och en moviebox’… Jag har det på tungan… Nä. Helt borta.”

och:

Rickard Olsson: “Vad heter landet?”

 

VAOOK: “Gotla- nej, Åland!!!”

 

Tävlande: “Madagaskar.” *pling*

12 thoughts on “Vem vet mest?

 1. Men välkommen, sprid ut dig, det finns mycket plats i tågvagnen! Och tack, TACK, för Don Rosa-länken som jag hade glömt och slarvat bort.

 2. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaa! Och du sitter och garvar åt deltagarna som är med! Du skulle ju vara värre än hon den där tanten du visade för ett tag sen! Hahhaahahahaa! Ja, så länge ämnet inte var Borta med vinden, då du med stolthet skulle basunera ut – JAG SATSAR RUBBET!!! fast det du inte är med i Jeopardy.

  • HAHAHA!!! Ja! Ja, det skulle jag ha gjort! Gud, jag har gått omkring och skrattat åt “JAG SATSAR RUBBET!!!”-kommentaren vid tre olika tillfällen ikväll. Och så har jag och The Honk Man på denna inrådan sett om “Mekka?” “Heheheheee…”-klippet på repeat. Nån gång ska vi se VVM tillsammans, så att du också luras in i den här fällan av enfaldighet!

   • Hahaha ja det är fasen få saker som slår den där hånskrattet i bakgrunden! “Där har jag varit måååånga gånger! hohoho”

    • HAHA!!! Det värsta är att jag känner igen mig så jääävla mycket i henne, hahaha. Spela aldrig Rappakalja med mig, där tar min själ fram sin allra mest osympatiska form är jag rädd!

  • Ja och det är nästan det bästa med programmet! Plus att hela han är ett vandrande kulturarv av ordspråk och uttryck som skulle ha försvunnit med våra farföräldrars generation om det inte varit för Rickard! “Där var jag visst ute och cyklade i ett grönt förekläde” osv. Jag tyckte också att han var lite vrång till att börja med, men efter åtta veckors marathon-tittningar är han ofelbar i mina ögon. 😀