My mad fat diary

Den märkligaste saken hände mig idag… En tv-serie-titel öppnade munnen och talade till mig!! “My mad fat diary” sa den, och när jag överrumplat försökte svara slog den till mig över kinden med handflatan – hårt – och fortsatte: “Eftersom du aldrig kommer att komma närmare ett självförverkligande än att googla dess betydelse och stavning, så har vi gjort din självbiografi åt dig. Så du kan gott återgå till din horisontella Pollytillvaro i soffan, du.”

Helsingborg Finans tittade pliktskyldigast med mig i ca tre minuter, innan blippandet från hans nya mobilspel meddelade att den ytliga artighetskvoten var fylld för i år. Själv såg jag  hela avsnittet i stum förundran, och tänkte “Det är hit jag är på väg. Ovärdigheterna jag genomlider just nu är bara en oliv på en tandpetare i jämförelse med huvudrätten som komma skall. Jag kommer också att sluta upp i en illasittande baddräkt halvvägs nedför en vattenrutschbana, eftersom låren har kilat fast.” Och jag har inte ens något skyddsnät som hindrar mitt fall i form av desperata britter utan standards!!

Kan dock varmt rekommendera serien till alla som inte har något framtidshopp och/eller en självkänsla att förlora.

PS. Köpte det här tyget idag på Tradera. Jag tänker… wow. Och ny mössa.

Comments are closed.