Everything’s gonna be alright

Rond 4. Vän Av Ordning Och Konsekvens slår nästan knock out på sig själv i rondens inledande minut, när hon ska identifiera sig och visar upp ett id-kort som gick ut i maj 2007. Underdog-tippade VAOOK går ner på knä och är uppenbart omtöcknad av AF-tantens stränga blick efter: “Det funkar förvånansvärt bra! Har faktiskt bara blivit nekad inträde på casin-”

Men hon återhämtar sig förvånansvärt snabbt och lyckas ta sig tillbaka in i matchen igen. Tio minuter senare sitter hon med återvunnet gott mod och hånfnyser åt “Mycket goda kunskaper i mattematik” i en annons på platsbanken, och vittnen menar på att hon en halvtimme senare syntes lämna lokalen belåtet kvackandes med hakorna i ett jublande svall.

VAAOK – AF: 1-3 (floating like a butterfly)

One thought on “Everything’s gonna be alright