Bäste Hr. Slipsten

Förklarande text: För att få någon som helst kontroll över min skenande självbevarelsedrift, har jag bestämt mig för att introducera konceptet “Två hattar” i mitt liv. Idén är enkel – placera två hattar på nattduksbordet och fyll dem med lappar på olika aktiviteter. En motionshatt, en arbetshatt. På lapparna kan det till exempel stå: “Långpromenad, två timmar”, “Ryggpass på gymmet”, “Skriva på aktuellt projekt”, “Rita en skiss”, “Lydnadsträna Lizzie”, “Laga en sallad” och så vidare, men för att öka motivationslusten har jag även slängt med ett par jokrar (“Se tre avsnitt Vita huset i rad i en avslappnad miljö” och “Spela tv-spel i tre timmar”). Varje morgon ska jag sedan dra två lappar ur varje hatt, och sen är det bara att köra!

Förklarande text #2:

Jag och The Midnight Gay satt hemma hos honom en kväll förra veckan och såg någon Sportbladetsändning med Anders Timell i panelen. Han satt som en förvånad och upprörd liten höna under hela programmet och lät de uppspärrade ögonen nervöst flacka mellan de övriga deltagarna, och jag vet inte om jag kan påstå att världen har väntat på det, men den har i alla fall fått en manlig* motsvarighet till Miss Pittypat.

(Om Erik Hamrén): “Nu kanske man inte ska gå in på det yttre, men frisyren är ju Mrs. Doubtfire…”

* det vet jag inte heller om jag kan påstå

ZING!!!

Comments are closed.