Airbrushed into oblivion!

Hösten är officiellt här! Det ser man först och främst på min vågdisplay, även om löven har börjat gulna och omgivningens leenden blivit mer ansträngda. Barbariskt obildad som man är (senaste highlighten signerat detta oerhörda intellekt: “Vilket bär kallades tidigare ’tistron’?” “Hmm. Jag tänkte först krusbär, men jag tänker säga något helt oväntat och svara… kånkelbär!”) kommer jag inte försöka para ihop min nya livssyn med någon religion, pseudovetenskap eller dyl. Istället tänker jag:

Mina fötter var ändå inte särskilt vackra att se på. Högst alldagliga, skulle jag säga! Kommer inte att sakna den utsikten.

Mina käklinjer (är så vaga och otydliga att de) skulle kunna vara målade av Monet!

Finnar skänker ett ansikte karaktär och ungdomlighet!

Romerska bågar är gott

… och på det viset skapar man harmoni i tillvaron, kära vänner! I alla fall till dess man inser att man kommer behöva ta ett nytt passfoto idag.

One thought on “Airbrushed into oblivion!