Charlievalpens vrede!

Fenomenet “Alfahannens kärlek” stiftades när en främmande kvinna med uppspärrade ögon och vita knogar stapplade ut ur de tjocka ammoniakdimmorna som en nära vän lämnat på en pubtoalett i Stockholm för något år sedan, “Betahonans viskning” uppkom när jag tog av mig skorna i tältet efter en veckas 30-gradigt Springsteenköande i samma strumpor, och idag välkomnar jag “Charlievalpens vrede” till familjen! For the record: valptiden är underbar 99,9% av tiden. Den här morgonen fick representera de övriga 0,1%.

Blev som vanligt väckt i gryningen av en bajsodör som fläktade i ansiktet så att håret flög omkring i oordnade testar, och ett överlyckligt hundhuvud stack upp ovanför madrassen och flämtade exalterat. Satte mig upp, gäspade, svängde runt benen till sängens långsida, och ställde ner högerfoten i en saftig korv. Som hon lagt i sin hundkorg. Intill bajskorven som hon först ätit och sedan spytt upp igen.

Sedan jag legat på soffan och gråtit av sömnbrist och modlöshet en stund, så försökte jag bygga en mur av två Ikeapåsar, ett täcke och fyra soffkuddar, så att hon inte skulle smita iväg in i ett annat rum för att uträtta sina behov… but my authority was not recognized in fort Kickass!

One thought on “Charlievalpens vrede!