Honey, I’m home!!!

HEJ ALLESAMMANS! Hann knappt innanför dörren i söndags förrän min handlingskraftige far rusade raka vägen till närbutiken och köpte Barnängens schampo (med ordet “volym” i versaler över hela etiketten). 84 timmar senare ser det ljust ut; vi börjar få bukt på frisyren. Vissa frikyrkliga undertoner går ännu att återfinna i strån som motsätter sig gravitationsläran, och om man lyssnar riktigt noga kan man höra Carolas ivriga ovationer ifrån Saltsjöbaden, men på det stora hela tycker jag mig ändå kunna se ljuset i tunneln.

Eller så har jag helt enkelt nått acceptansstadiet i mitt sorgearbete.

Obligatoriskt inslag vid hemkomst: gamla fotoalbum!!

Trivs bäst i väst.

Okänd gosse(!) + mamma bistår med en alternativ lösning på frisyrproblemet; “bär något så uppseendeväckande och iögonfallande att det fullkomligt tar fokus från ditt övermodiga saxdåd!”

Ultimat frisyr. Challenge accepted!

Close enough.

Comments are closed.