“What happened?! Who attacked you and gave you that haircut?!”

Så känns det! Det är alltså inte enbart med vördnad och hänförelse som undertecknad ställer sig och inspekterar biverkningarna av livets slipsten framför spegeln varje kväll. Det blir helt enkelt till att avlägga ett besök hos frisören imorgon, och jag är inte i något förhandlingsläge… Ska jag välja två av di tre adjektiven får det bli “första” och “billigaste”.

Tänkte egentligen lägga upp före och efter-bilder på frisyr’n, men när jag bläddrade igenom fotona jag tog idag så ramlade mina äggledare ut. Sedan låg de och pyrde och fräste på golvet likt två skrumpna russin. Så det blir inget av det.

Nä! Nu är det fanimig hög tid för West Wing säsong 4!

Hallå där! Hur mycket swag får en liten hundparvel på ca. 6 veckor ha egentligen? Det där struttandet kommer ställa min egna, poliokrökta ryggrad i dålig dager, är jag rädd!

“Uh-oh”. Handen i kakburken-blicken. Sådärja! Det var mer likt matte!

2 thoughts on ““What happened?! Who attacked you and gave you that haircut?!”

  1. Men hon är ju så söt att man dööööööööööööööööööör! Kan du inte kidnappa henne nu när du åker dit imorn och sen ta med henne hit upp på söndag så jag får kelas lite? Hur blev nya frippen?

  2. Du, hon var kanske den sötaste lilla valpen jag någonsin sett! EN HANDFLATA HÖG. Jag hade ju utifrån bilderna bedömt att hon skulle vara åtminstone dubbelt så stor, så det blev liksom Ytterligare en injektion av gullighet för this ol’ vessel att försöka processera! 😀

    Frisyren skulle jag nog beskriva som: 80-tal, med drag av fanatisk kristendom.