J’accuse, mon petit fromage!!!

A manifestivus for the rest of us! Det är nog inte så många som känner till det här (vilket inte så mycket beror på en generell ovilja att prata om det, som min fruktlösa jakt efter ett villigt auditorium), men jag håller ju på att författa mitt Magnum opus. Det stora UST-manifestet. En modern motsvarighet till biblioteket i Alexandria, fast med vår generations samlade fanfic-kunskaper istället! Helsingborg Finans fick höra ett litet utdrag ur kapitel tre igår, och han skrattade – hör och häpna! – högt och tillade förvånat: “Det var faktiskt riktigt bra!” (vilket i HF-mått mätt motsvarar en mellan sju och åtta minuter lång stående ovation)

Tvtropes.org är förresten mitt käraste go to-place när jag researchar; om du trodde att “UST” i sig var en fackterm som har “defended my virginity” sedan gymnasiet, så tänk om! Har, bara sedan igår kväll, utökat min vokabulär med: “Shut up kiss”, “Love at first punch”, “Slap-Slap-Kiss”, “The Masochism Tango” och min personliga favorit: “Destructo Nookie”.

// Mvh Perpetually bereft of companionship

Comments are closed.