Like a rolling stone

Inlines! Jag går i inlinestankar! Igår hade jag till ca 45% procent bestämt mig för att köpa ett par, och idag var siffran uppe i förbluffande 80% under några timmar på förmiddagen (påsksamvetet och Tradera joined forces)… innan jag och Långa farbrorn fick för oss att spela fotboll inomhus, vilket resulterade i en stukad tå, parterapi, och ett drastiskt ras ner till föga inspirerande 15%.

Men det är kanske ingen dum idé ändå! Har under veckan som gått tvingats gräva fram mina gamla Lesbian Mario brothers!-jeans – som bara är steget under “midjeväska” och “katt vid namn Emily Dickinson” i tragic spinster-trappan – ur garderoben pga ett plötsligt bortfall bland mina mer östrogena och (sanningen att säga) åldersanpassande par. Det hade liksom varit kul att för en gångs skull låta någonting annat än mitt låromfång agera byxdödare.

Comments are closed.