Fuck you, space

Welcome to Disappointmentville. Population: me. Har sett filmen nu, och tvingas tyvärr meddela att betyget sänks från fyra höga hårfästen till två.

Field of dreams tilldelas ett hårfäste för de fyndiga referenserna till Citizen Kane och Harvey (men Kevin Costner checkade ut sig själv ur familjebibeln en gång för alla, när han tre minuter in i filmen stängde av teven mitt under självaste peaken av James Stewarts karriär)

Timothy Busfield tilldelas det andra hårfästet för sin tjocka, gyllenröda man och sitt vikingfrodiga skägg. Jag säger er att jag var ett enda Danny Concanon-leende ifrån att gå in i förlossningsläge hemma i tv-soffan. Synd bara att det följande är en fullständig, unabridged transkription av hans medverkan i filmen:

“Du måste sälja fältet!”
“Sälj det jävla fältet!”
“Du har inget annat val än att sälja fältet!”
*råkar nästan döda en sjuårig flicka*
“Vad du än gör, sälj inte fältet!!!”

George and Martha, sad, sad, sad.

Dagens Archer var däremot HELT JÄVLA BRILJANT, jag tänker throw caution to the wind och konstatera att det verkligen är den roligaste och smartaste serien just nu. Och när Bryan Cranston från Breaking Bad äntligen säger “Danger zone” så vet man att man har dött och kommit till tv-himlen.

“You’re screwing him, aren’t you?”
“Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…yes.”

20120318-022441.jpg

2 thoughts on “Fuck you, space

  1. Jag har för mig att jag har sett den där filmen i SVT för jättelänge sedan. Men var inte den bra? Lite corny men bra?

  2. Jag ska bli bättre på att svara!!!! Men jag måste tyvärr hålla fast vid min tidigare åsikt, jag förstod Verkligen inte hypen. Men det kanske berodde på att jag hade Extremt höga förväntningar på Timothy Busfields rödskäggiga medverkan, och blev således fruktansvärt besviken när hans oerhörda talang inte förvaltades på ett roligare sätt (med t ex någon bar överkropp-scen!)