Let Karlsson Be Karlsson!

En inledningsvis rörande men-vid-närmare-eftertanke-milt-förolämpande oro har vuxit fram bland min omgivning den senaste tiden. Med anledning av mitt tv-serietittande. SOM ÄR HELT JÄVLA FENOMENALT JUST NU, I might add!!! Tänker inte ställa mig upp med gylfen på vid gavel, tandköttet tapetserat med blöta ostkrokar och omaka strumpor på fötterna, och ropa “Me? Oh, so I’m the one with the problem? Look at yourselves!!!” nu, men… allvarligt talat. Jag mår som en prins, efter elva Vita huset-avsnitt i helgen! Okej, okej, bortsett från att jag – på fullaste allvar – inte kunde somna igår pga magsår pga oro över att C.J och Danny inte alls kommer att hit the sack trots tydliga indikationer om motsatsen, så…

… som en prins!

One thought on “Let Karlsson Be Karlsson!

  1. Han ser lite konstig ut, Daniel. Det var nog strax innan han gick upp för altaret och insåg vem som skulle bli hans svärmor.