Tjänare på dig!

Hur kunde en människa säga “Tjänare”, efter att ha varit borta utan förklaring i två dagar?

Det var en väldigt passande inledning, tycker jag (Borta med vinden, s. 953). Har varit ifrån bloggsfären i dryga 72 timmar nu, och det kvästa hävdelsebehovet håller redan på att bli min död. Ett beteende som imponerar på ca: ingen. Tog ett osentimentalt farväl av min gamla blogg efter fem års trogen tjänst häromdagen, pga: 1) missräkning 2) fyllerelaterad dramaqueen-ångest (se punkt nr. 1) 3) den sortens romantiserade bild av fenomenet “pånyttfödelse” som endast återfinns hos människor vars nuvarande tillvaro är djupt tragisk 4) namnet.

PS. Jag vet att det egentligen stavas ‘silence’, men… I will not apologize for art!

En tillsynes helt omotiverad bild på Downton abbey-gänget. Om tolv dagar ses vi igen, mina älskade vänner!

4 thoughts on “Tjänare på dig!

    • Be aldrig om ursäkt för ditt Downton abbey-intresse, inte ens om lågan brinner så svagt att du inte orkar googla!! Jag har redan ordnat med en plats åt dig i familjebibeln. Rättare sagt så börjar säsong 2 visas den 18:e september! (Det är inte min matematik det är fel på, utan min datumuppfattning.)

      • Great. Ser mycket fram emot att 1) vara del av familjebibeln 2) få uppleva den kyliga och på samma gång härliga stämning som serien ev kommer bjuda på. 3) HIGH FIVE PÅ DET

        • 1) It’s a blessing and a curse! 2) Word! Om inte Mr Carson och Mrs Hughes får ihop det snart så kommer skärmen att självantända! 3) HIGH FIVE RIGHT BACK AT YA. Nu ska jag bikta mig i ditt kommentarsfält, hade mkt roligt åt det igår (inte bara för att alternativet var att fortsätta titta på Mumien)