Best life decision ever!

Hello there! Klockan har precis slagit 04, och den ena halvan av The Midnight Gay är här för att injicera en nästintill dödlig dos östrogen rakt in i hjärtat. Uff.

Hon är mig så oerhört kär, den lilla. Från början jämförde jag henne hela tiden med Izla – ARRRGHH varför blir hon aldrig rumsren? Izla kissade minsann bara inne två gånger HNNNGHHHH varför äter Lizzie sin egen skit? – för Izla var minsann endast lax och biff gott nog. PFFSFFS varför jagar och skäller hon på cyklister och bilister? Izla gick minsann alltid på vänster sida av vägen och stannade vid varenda korsning… och det gör jag fortfarande, men nu ser jag bara likheter. 🙂

Å ett mer officiellt TMG-uppdrags vägnar kan jag vidare rapportera att jag fick se Colin Firth och Rupert Everett kyssa varandra idag. Det har man ju trots allt omedvetet gått omkring och väntat på ända sedan man såg The Importance of being Earnest.  Och antingen har min inre filmsnobb långsamt vittrat bort och dött någon gång omkring det 25:e The Apprentice UK-avsnittet den här månaden, eller så var St. Trinians 2 riktigt, riktigt rolig! Är det något mer ni undrar över gällande förmiddagstablåerna – TVEKA INTE ATT HÖRA AV ER! Jag har även lärt mig alla TV-shopsreklamer utantill, om den sortens specialinriktade sociala kompetens skulle efterfrågas på t ex fester eller dyl tillställningar!

Thanks for nothing

I backspegeln så spenderade jag kanske, eventuellt, måhända lite onödigt mycket tid av min söndagskväll åt att fixa en ny ringsignal till telefonen. Speciellt med tanke på att:

1) jag får max ett samtal i veckan…

2) … av min pappa…

3) … som – ironiskt nog – ringer för att rapportera ännu en obetald telefonräkning.

4) telefonen ändå är på ljudlös (se asterisk i punkt #5)

5) det är en löjligt smal referens; ingen kommer nånsin att high-five:a mig på stan*!

* alltså inte bara för att jag aldrig mer kommer att lämna lägenheten efter helgens spending spree (Ico, Shadow of the Colossus OCH Jak and Daxter 1,2 och 3!!!)

I nästa blogginlägg: Varför köpte jag överhuvudtaget en Iphone 4?

Making amends

Det självbelåtna kvackandet från senast har lagt sig – för att förstå det självförakt och den misströstan man brottas med när man inser att man sitter uppe i gryningen och ser Prinsessan på ärten, följt av Barbie i En julsaga-tappning, så måste man nog förgripa sig på barn eller dränka kattungar.

Vände mig till Lizzie för att höra vad hon ansåg om sensmoralen i båda filmerna – att kvinnor är väna, ömtåliga, väluppfostrade och kärleksfulla små varelser. Hon svarade med sitt livs första (och kanske världshistoriens mest) högljudda fis.

I övrigt kan jag meddela att det så kallade fredsfördraget i Helsingborg är upphävt på obestämd tid.